Mutian Solar Energy Scientech Co., Ltd.

Produk utama Mutian kalebet inverter tanaga surya sareng pengontrol charger surya sareng produk PV anu aya hubunganana sareng sajabana.

MUTIAN SOLAR ENERGY SCIENTECH CO., LTD

Mutian ogé bangga sareng ngahormatan janten mérek otorisasi Kamentrian Cina pikeun nyayogikeun sistem tanaga surya sareng ngabantosan tantangan darurat pikeun seueur nagara, sapertos Nepal, Bénin sareng Étiopia. Dina 2014, sakumpulan alat médis bantosan Cina kalebet sistem tenaga surya Mutian parantos dikirimkeun ka Ghana pikeun nolak virus Ebola.

map

Ngeunaan MUTIAN

Mutian Solar Energy Scientech Co., Ltd, produsén inverter tanaga surya propésional sareng pamimpin dina bidang produk tanaga surya di cina, anu parantos ngerjakeun langkung ti 50.000 proyek anu suksés di langkung ti 76 nagara di saluruh dunya. Ti saprak 2006, Mutian parantos ngahasilkeun produk tanaga surya anu inovatif sareng hemat biaya, anu nyiptakeun tingkat épisiensi tinggi sareng reliabilitas dina 92 ​​patén-patén téknologi. Produk utama Mutian kalebet inverter tanaga surya sareng pengontrol charger surya sareng produk PV anu aya hubunganana sareng sajabana.