Pareum Grid Surya Inverter MLWB Series

Pedaran pondok:

Kakuatan: 1KW, 2KW, 3KW, 4KW, 5KW, 6KW
Carjer surya internal 24 / 48V
Asupan AC: 110V / 120V / 220V / 230V / 240VAC
Kaluaran AC: 110V / 120V / 220V / 230V / 240VAC


  • Harga EXW: US $ 100 - 400 / Potongan
  • Min.Order Order: 1 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Palabuhan: Tianjing
  • Syarat pamayaran: T / T, L / C, PAYPAL, WESTERN UNION, ALIBABA
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    SPESIFIKASI

    MODEL-MLW-B 1KW 2KW 3KW 4KW 5KW 6KW
    Tegangan Sistem 24VDC 48VDC
    CHARGER SOLAR
    Masukan PV Maksimum 1KWP 2KWP 3KWP 4KWP 5KWP 6KWP
    Rentang Tegangan MPPT 45Vdc ~ 180Vdc
    Max Cas Ayeuna 60A 60A 60A 80A 120A 125A
    OUTPUT INVERTER
    Daya Anu Dipeunteun 1000W 2000W 3000W 4000W 5000W 6000W
    Kakuatan Lonjakan 2KVA 4KVA 6KVA 8KVA 10KVA 12KVA
    Gelombang gelombang Gelombang sinus murni
    Tegangan AC 110V / 120V / 220V / 230V / 240VAC ± 5%
    Kekecapan (Puncak) 90% ~ 93%
    Waktos Mindahkeun 10ms (Kanggo Komputer Pribadi) / 20ms (Kanggo Alat Bumi)
    AC INPUT
    Voltaseu 110V / 120V / 220V / 230V / 240VAC ± 5%
    Frékuénsi 50Hz / 60Hz (Sénsip otomatis)
    BATERI
    Tegangan normal 24VDC 48VDC
    Tegangan Ngapung Ngambang 27.4VDC 54.8VDC
    Protéksi kaleuleuwihan biaya 30VDC 60VDC
    SPESIFIKASI MEKANIK
    Diménsi Bersih (L * W * H) 290 * 125 * 430 (mm) 280 * 460 * 600 (mm)
    Diménsi Pek (L * W * H) 365 * 205 * 473 (mm) 360 * 550 * 680 (mm)
    Beurat Bersih (kg) 8 14 22 28 36 48
    Beurat Kasar (kg) 9 16 24 35 45 52
    LAIN
    Kalembaban 5% dugi ka 95% Kalembaban relatif (Non-kondensasi)
    Suhu Operasi -10 ° C -55 ° C
    Suhu Panyimpenan -15 ° C -60 ° C

    FITUR

    Sistem mikroprosesor kontrol MPPT mandiri.

    Téknologi canggih SPWM, MOS kakuatan gancang-gancang.

    Modeu operasi anu tiasa dipilih: Prioritas PV atanapi prioritas kakuatan utiliti.

    Asupan AC ku téknologi stabilisasi sinkronis online anu épéktip.

    Kaluaran gelombang sinus murni, Pilihan frékuénsi otomatis.

    Kaluaran trafo terasing, aman sareng stabil.

    Panganteur input generator / diesel generator (opsional).

    Kapasitas overload anu saé.

    Fungsi manajemén batré calakan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami