Portabel Solar Power Kit MLW 100W

Pedaran pondok:

Portabel Solar Power Kit MLW 100W


  • Harga EXW: US $ 5 - 50 / Potongan
  • Min.Order Order: 1 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Palabuhan: Tianjing
  • Syarat pamayaran: T / T, L / C, PAYPAL, WESTERN UNION, ALIBABA
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    SPESIFIKASI

    ID Modél MLWB-100 MLWB-200 MLWB-300W MLWB-500W
    Daya Anu Dipeunteun 100W 200W 300W 500W
    Panel Surya 100Wp × 1pc 100Wp × 2 pcs 150Wp × 2 pcs 200Wp × 2 pcs
    Batré 12AH / 12V 24AH / 12V 40AH / 12V 60AH / 12V
    AC Inverter 100W 200W 300W 500W
    Kakuatan Kaluaran USB 5VDC + 12VDC + AC110V / 220V ± 5% 50Hz / 60Hz ± 1%
    Asesorisna
    Bohlam LED 2 PCS 2 PCS Pilihan Pilihan
    Kipas angin 1 pcs 1 pcs 1 pcs 1 pcs

    Kami taat kana ka-1 klien, kualitas luhur ka-1, pamutahiran kontinyu, silih kauntungan sareng prinsip-prinsip win-win. Nalika gawé babarengan sareng konsumén, kami nyayogikeun para pembeli ku kualitas luhur kualitas layanan.

    Jujur ka unggal konsumén dipénta kami! Pelayanan kelas munggaran, kualitas pangsaéna, harga pangsaéna sareng tanggal pangiriman panggancangna mangrupikeun kaunggulan kami! Masihan unggal palanggan anu ngawula saé mangrupikeun prinsip urang! Ieu ngajantenkeun perusahaan urang kéngingkeun ni'mat konsumén sareng dukungan! Wilujeng sumping di seluruh pelosok dunya ngirimkeun kami panilitian sareng ngarepkeun kerjasama anu saé anjeun! Punten pamundut anjeun pikeun langkung seueur detil atanapi nyuhungkeun padagang di daérah anu kapilih.

    Grup rékayasa profesional kami bakal siap-siap ngalayanan anjeun pikeun konsultasi sareng tanggapan. Kami ogé tiasa nawiskeun anjeun nganggo sampel gratis pikeun minuhan sarat anjeun. Usaha anu pangsaéna sigana bakal dihasilkeun kanggo nawiskeun jasa sareng barang anu ideal. Pikeun saha waé anu mikirkeun perusahaan sareng dagangan kami, pastikeun ngahubungi kami ku ngirim email atanapi ngahubungi kami gancang. Salaku cara pikeun terang dagangan urang sareng teguh. seueur deui, anjeun tiasa sumping ka pabrik kami pikeun milarian terang. Kami bakal ngabagéakeun tamu ti sakumna penjuru dunya kana bisnis urang pikeun ngawangun hubungan perusahaan sareng kami. Pastikeun pikeun ngarasa bébas ngahubungi kami pikeun bisnis sareng kami yakin kami parantos niatkeun pikeun ngabagi pangalaman praktis dagang luhur sareng sadaya padagang urang. 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami