OEM Service

MUTIAN ENERGY's OEM / ODM / PLM Process (TOP) has dumasar kana sistem jaminan kualitas ISO9001. TOP ngalibatkeun kerja sama tim anu épéktip pikeun departemén ngabentuk Penjualan, P&P, Téknik, Pésér, Produksi & QA sareng Logistik, mastikeun produk anu kualitas luhur sareng pangiriman anu gancang pikeun konsumén.

OEM Procedure