Warta

  • Solar power lights

    Lampu tanaga surya

    1. Janten sabaraha lami lampu surya tetep? Sacara umum, aki-aki dina lampu surya luar tiasa diarepkeun tahan sakitar 3-4 taun sateuacanna kedah diganti. LED sorangan tiasa tahan sapuluh taun atanapi langkung. Anjeun bakal terang yén parantos waktosna ngarobih bagian nalika lampu henteu tiasa ...
    Maca deui
  • What a solar charge controller does

    Naon anu dilakukeun ku pangendali muatan surya

    Pikirkeun pengontrol muatan surya salaku régulator. Éta nganteurkeun kakuatan tina susunan PV kana beban sistem sareng bank batré. Nalika bank batréna ampir pinuh, pengontrol bakal némpél ayeuna-ayeuna ngecas pikeun ngajaga voltase anu diperyogikeun pikeun ngeusi batre sapinuhna sareng jaga tetep topped ...
    Maca deui
  • Off-grid Solar System Components: what do you need?

    Komponén Tata Surya kaluar-grid: naon anu anjeun peryogikeun?

    Pikeun sistem surya luar-grid anu has anjeun peryogi panel surya, muatan controller, aki sareng inverter. Tulisan ieu ngajelaskeun komponén tata surya sacara rinci. Komponén anu diperyogikeun pikeun sistem tatas surya anu kaiket Unggal sistem surya peryogi komponén anu sami pikeun ngamimitian. Kontra sistem surya anu kaiket ...
    Maca deui