Lampu tanaga surya

1. Janten sabaraha lami lampu surya tetep?

Sacara umum, aki-aki dina lampu surya luar tiasa diarepkeun tahan sakitar 3-4 taun sateuacanna kedah diganti. LED sorangan tiasa tahan sapuluh taun atanapi langkung.
Anjeun bakal terang yén parantos waktosna ngarobih bagian nalika lampu henteu tiasa ngajaga muatan pikeun nyorot daérah nalika wengi.
Aya sababaraha faktor anu tiasa diatur ogé tiasa mangaruhan umur lampu surya luar anjeun.

Pikeun hiji, panempatanana aya hubunganana sareng penerangan jijieunan anu sanés tiasa ngirangan atanapi ningkatkeun umur panjangna. Pastikeun yén lampu surya luar anjeun disimpen dina sinar panonpoé langsung dina jarak tina lampu jalan atanapi pencahyaan bumi, kusabab caket caketna tiasa miceun sénsor anu nyababkeun aranjeunna nincak cahaya anu handap.

Salain ti tempatna, kabersihan panél surya ogé tiasa janten faktor dina ngajaga cahaya matahari. Utamana upami anjeun ngagaduhan lampu anjeun caket kebon atanapi daérah anu biasana kotor, pastikeun anjeun ngusap panel unggal minggu sanésna supados sinar panonpoé cekap.

Sedengkeun seuseueurna sistem pencahyaan dirancang pikeun nahan sagala rupa jinis cuaca sareng iklim, éta tiasa dianggo kalayan hadé nalika aranjeunna tiasa nampi sinar panonpoé langsung langsung sareng henteu résiko ditutupan ku salju atanapi digulingkeun ku angin anu parna. Upami anjeun prihatin ngeunaan cuaca dina waktos-waktos tinangtu dina sataun anu mangaruhan lampu surya anjeun, pertimbangkeun nyimpenna salami periode ieu.

2. Sabaraha lami lampu surya tetep cahayana?

Upami lampu surya luar anjeun nampi sinar panonpoe anu cekap pikeun muatan pinuh (biasana sakitar dalapan jam), éta bakal tiasa nyaangan sadayana sonten, dimimitian nalika lampu janten handap, kira-kira matahari surup.

Kadang-kadang lampu bakal tetep langkung lami atanapi pondok, masalah anu biasana tiasa disababkeun ku kumaha panélna tiasa nyerep lampu. Sakali deui, mariksa pikeun mastikeun yén lampu anjeun aya dina tempat anu paling optimal (dina sinar panonpoé langsung, jauh tina bayangan atanapi katutupan ku pepelakan) tiasa ngabantosan yén kinerja aranjeunna sahadéna.

Upami anjeun prihatin yén aki-aki dina lampu anjeun parantos seueur teuing dianggo, anggap waé pikeun nyetél timer pikeun lampu atanapi mareumanana sareng / atanapi nempatkeun éta pikeun sababaraha waktos. Anjeun panginten hoyong nyobian sababaraha lokasi anu béda sateuacan mutuskeun tempat anu permanén pikeun lampu anjeun.

3. Tip ngungkulan umur cahaya matahari
Anjeun tiasa mendakan yén salami kahirupan cahaya anjeun, yén anjeun ngalaman sababaraha masalah dina fungsina.

Masalah anu ilahar kalebet batréna maot, cahaya lemah kusabab nyerep sinar panonpoé anu goréng, atanapi gangguan fungsi umum. Masalah ieu sigana tiasa disababkeun ku umur cahaya matahari anjeun atanapi kabersihan panel surya nyalira.


Waktos Post: Sep-19-2020