Pareuman Grid Solar Inverter MLWD Series

Pedaran pondok:

Kakuatan: 3KW, 4KW, 5KW, 6KW, 8KW, 10KW
Carjer surya bawaan 48 / 96V
Asupan AC: 110V / 120V / 220V / 230V / 240VAC
Kaluaran AC: 110V / 120V / 220V / 230V / 240VAC


  • Harga EXW: US $ 100 - 1000 / Potongan
  • Min.Order Order: 1 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Palabuhan: Tianjing
  • Syarat pamayaran: T / T, L / C, PAYPAL, WESTERN UNION, ALIBABA
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    SPESIFIKASI

    MODEL-MLW-D 3KW 4KW 5KW 6KW 8KW 10KW
    Tegangan Sistem 48VDC 96VDC
    CHARGER SOLAR
    Masukan PV Maksimum 3KWP 4KWP 5KWP 6KWP 8KWP 10KWP
    Rentang Tegangan MPPT 45Vdc ~ 180Vdc 96Vdc ~ 200Vdc
    Max Cas Ayeuna 60A 80A 120A 125A 100A 120A
    OUTPUT INVERTER
    Daya Anu Dipeunteun 3000W 4000W 5000W 6000W 8000W 10000W
    Kakuatan Lonjakan 6KVA 8KVA 10KVA 12KVA 16KVA 20KVA
    Gelombang gelombang Gelombang sinus murni
    Tegangan AC 110V / 120V / 220V / 230V / 240VAC ± 5%
    Kekecapan (Puncak) 90% ~ 93%
    Waktos Mindahkeun 10ms (Kanggo Komputer Pribadi) / 20ms (Kanggo Alat Bumi)
    AC INPUT
    Voltaseu 110V / 120V / 220V / 230V / 240VAC ± 5%
    Frékuénsi 50Hz / 60Hz (Sénsip otomatis)
    BATERI
    Tegangan normal 48VDC 96VDC
    Tegangan Ngapung Ngambang 54.8VDC 110VDC
    Protéksi kaleuleuwihan biaya 60VDC 120VDC
    SPESIFIKASI MEKANIK
    Diménsi Bersih (L * W * H) 300 * 460 * 600 (mm) 330 * 625 * 500 (mm)
    Diménsi Pek (L * W * H) 360 * 550 * 680 (mm) 350 * 700 * 560 (mm)
    Beurat Bersih (kg) 22 28 36 48 82 95
    Beurat Kasar (kg) 24 35 45 52 98 110
    LAIN
    Kalembaban 5% dugi ka 95% Kalembaban relatif (Non-kondensasi)
    Suhu Operasi -10 ° C -55 ° C
    Suhu Panyimpenan -15 ° C -60 ° C

    FITUR

    Sistem mikroprosesor kontrol MPPT mandiri.

    Téknologi canggih SPWM, MOS kakuatan gancang-gancang.

    Modeu operasi anu tiasa dipilih: Prioritas PV atanapi prioritas kakuatan utiliti.

    Asupan AC ku téknologi stabilisasi sinkronis online anu épéktip.

    Kaluaran gelombang sinus murni, Pilihan frékuénsi otomatis.

    Kaluaran trafo terasing, aman sareng stabil.

    Panganteur input generator / diesel generator (opsional).

    Kapasitas overload anu saé.

    Fungsi manajemén batré calakan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami