Pareum Grid Surya Inverter MLWS Series

Pedaran pondok:

Kakuatan: 10KW, 15KW, 20KW, 30KW, 40KW, 50KW
Carjer surya bawaan 96/192 / 384V
Asupan AC: 110V / 120V / 220V / 230V / 240VAC
Kaluaran AC: 110V / 120V / 220V / 230V / 240VAC


  • Harga EXW: US $ 500 - 10000 / Potongan
  • Min.Order Order: 1 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Palabuhan: Tianjing
  • Syarat pamayaran: T / T, L / C, PAYPAL, WESTERN UNION, ALIBABA
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    SPESIFIKASI

    Modél MLW-S 10KW 15KW 20KW 30KW 40KW 50KW
    Tegangan Sistem 96VDC 192VDC 384VDC
    CHARGER SOLAR
    Masukan PV Maksimum 10KWP 15KWP 20KWP 30KWP 40KWP 50KWP
    Dipeunteun Ayeuna (A) 100A 100A 100A 100A 120A 140A
    Input AC
    Tegangan Masukan AC (Vac) 110/120/220/230/240 ± 20% Fase Tunggal
    Frékuénsi Masukan AC (Hz) 50/60 ± 1%
    Kaluaran
    Dihaturkeun Kakuatan (kW) 10KW 15KW 20KW 30KW 40KW 50KW
    Tegangan (V) 110/120/220/230/240 ± 20% Fase Tunggal
    Frékuénsi (Hz) 50/60 ± 1%
    Tegangan Total Distorsi harmoni THDU <3% (Beban pinuh, beban linier)
    THDU <5% (Beban lengkep, beban henteu linier)
    Peraturan Tegangan Kaluaran <5% (Beban 0 ~ 100%)
    Faktor Kakuatan 0,8
    Kapasitas Overload 105 ~ 110%, 101mins; 110 ~ 125%, 1mins; 150%, 10S
    Faktor Crest 3
    Data Umum
    Max. Kekecapan > 95,0%
    Suhu Operasi (° C) –20 ~ 50 (> 50 ° C derating)
    Kalembaban relatif 0 ~ 95% (henteu kondensasi)
    Perlindungan Ingress IP20
    Max. Ketinggian Operasi (m) 6000 (> 3000m derating)
    Paparan LCD + LED
    Metoda cooling Dipaksa hawa tiis dipaksa
    Perlindungan AC&DC ngalangkungan / dina tegangan, AC teuing, AC pondok, langkung suhu, jsb
    EMC EN 61000-4, EN55022 (Kelas B),
    Kasalametan IEC60950
    Diménsi (D * W * H mm) 350 * 700 * 950 555 * 750 * 1200
    Beurat (kg) 75 82 103 181 205 230

    FITUR

    Max. efisiensi nepi ka 95%.

    Transformer kaluaran terasing, dampak beban awét.

    Kaluaran gelombang sinus murni, cocog pikeun sagala jinis pakakas listrik.

    Kapasitas overload anu saé.

    Perlindungan lengkep contona Masukan sareng kaluaran langkung tina tegangan, langkung panyalindungan suhu, panyalindungan overload, perlindungan sirkuit pondok, jst.

    Layar LCD + Indikator status LED.

    Kontrol kagancangan kipas pinter sareng fungsi némbak masalah.

    RS485, komunikasi kontak garing pikeun ngawujudkeun ngawaskeun jauh.

    Input kakuatan kota / solar generator (opsional).


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami