Portable Solar Power Kit MLW 10W

Pedaran pondok:

Tata surya MLW-10W lumaku pikeun sadaya jinis kaayaan dina kaayaan catu daya sareng kaayaan pencahyaan sareng kaayaan darurat.


  • Harga EXW: US $ 5 - 50 / Potongan
  • Min.Order Order: 1 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Palabuhan: Tianjing
  • Syarat pamayaran: T / T, L / C, PAYPAL, WESTERN UNION, ALIBABA
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    SPESIFIKASI

    Panel Surya Kakuatan Puncak 10W Panel Surya
    Ngégél Dirangkul ku gelas anu diambek
    Batré Jenis Batré LiFePO4 Litium
    Kamampuh Tegangan 3.2V 16000mAh
    Input / Kaluaran DC 5V / 2A
    Fittings baku Radio 3W
    Lampu Tube LED Lampu tabung T8
    Bohlam LED Bohlam LED 3W
    Kinerja Batré dieusi pinuh ku sinar panonpoé dina 10hrs
    Batré pinuh ngeusi batre 10 kali pikeun héndsét
    Bohlam 3W damel kanggo 18 jam nalika batréna pinuh

    FITUR

    Tata surya MLW-10W lumaku pikeun sadaya jinis kaayaan dina kaayaan catu daya sareng kaayaan pencahyaan sareng kaayaan darurat.

    Aplikasi

    Éta dilarapkeun dina pencahyaan, ékspédisi kémping, muatan, paménta kakuatan darurat.

    Palayanan

    Kami leyuran parantos ngaliwat sertifikasi terampil nasional sareng parantos ditampi di industri konci kami. Tim rékayasa ahli kami bakal sering siap ngaladénan anjeun pikeun konsultasi sareng tanggapan. Kami ogé tiasa nyayogikeun anjeun tanpa sampel biaya pikeun nyumponan kabutuhan anjeun. Usaha anu pangsaéna bakal dihasilkeun pikeun nawiskeun jasa sareng solusi pangsaéna. Pikeun saha waé anu ngémutan bisnis sareng solusi kami, punten nyarios ka kami ku ngirim email atanapi langsung ngahubungi kami. Salaku cara pikeun terang produk sareng perusahaan urang. seueur deui, anjeun bakal tiasa sumping ka pabrik kami pikeun milarian terang. Kami bakal tetep ngabagéakeun tamu ti sakumna dunya kana perusahaan urang. 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami