Solar Charge Controller MPPT MC W Series

Pedaran pondok:

Tegangan: 12/24 / 48V
Ayeuna: 20A / 30A / 40A / 50A / 60A
Dipeunteun kakuatan muatan: 500-1200W


  • Harga EXW: US $ 80 - 150 / Potongan
  • Min.Order Order: 1 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Palabuhan: Tianjing
  • Syarat pamayaran: T / T, L / C, PAYPAL, WESTERN UNION, ALIBABA
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    SPESIFIKASI

    Modél (MPPT MC-W-) 20A 30A 40A 50A 60A
    Kategori produk Pasipatan Controllers MPPT (pelacak titik kakuatan maksimum)
    Efisiensi MPPT ≥99.5%
    Kakuatan sayaga 0,5W ~ 1.2W
    Ciri Masukan Max.PV tegangan input (VOC) DC180V
    Mimitian titik tegangan muatan Tegangan batré + 3V
    Titik panyalindungan tegangan input rendah Tegangan batré + 2V
    Langkung tina titik panyalindungan tegangan DC200V
    Langkung ti titik pamulihan voltase DC145V
    Karakteristik Muatan Jenis Batré Anu Dipilih Asam timah disegel, Batré gél, Kabanjiran
     (Batré Gél standar) (Jinis batré sanésna ogé tiasa dihartikeun)
    Muatan dipeunteun ayeuna 20A 30A 40A 50A 60A
    Kompensasi Suhu -3mV / ℃ / 2V (standar)
    Paparan & Modeu tampilan LCD backlight definisi tinggi tampilan lampu latar
    Komunikasi Modeu komunikasi 8-pin RJ45 port / RS485 / ngadukung monitoring perangkat lunak PC /
    Parameter séjén Ngajaga fungsi Input-output over \ handapeun panyalindungan tegangan,
    Pencegahan panyalindungan sabalikna, panyalindungan héd batré jsb.
    Suhu Operasi -20 ℃ ~ + 50 ℃
    Suhu Panyimpenan -40 ℃ ~ + 75 ℃
    IP (Ingress protection) IP21
    Ribut ≤40dB
    Ketinggian 0 ~ 3000m
    Max. ukuran sambungan 20mm2 30mm2
    Beurat Bersih (kg) 2.3 2.6
    Beurat Kasar (kg) 3 3.5
    Ukuran produk (mm) 240 * 168 * 66 270 * 180 * 85
    Ukuran bungkus (mm) 289 * 204 * 101 324 * 223 * 135

    SPESIFIKASI

    Modél MLW-S 10KW 15KW 20KW 30KW 40KW 50KW
    Tegangan Sistem 96VDC 192VDC 384VDC
    CHARGER SOLAR
    Masukan PV Maksimum 10KWP 15KWP 20KWP 30KWP 40KWP 50KWP
    Dipeunteun Ayeuna (A) 100A 100A 100A 100A 120A 140A
    Input AC
    Tegangan Masukan AC (Vac) 3 / N / PE, 220/240/380/400 / 415V Tilu Tahap
    Frékuénsi Masukan AC (Hz) 50/60 ± 1%
    Kaluaran
    Dihaturkeun Kakuatan (kW) 10KW 15KW 20KW 30KW 40KW 50KW
    Tegangan (V) 3 / N / PE, 220/240/380/400 / 415V Tilu Tahap
    Frékuénsi (Hz) 50/60 ± 1%
    Tegangan Total Distorsi harmoni THDU <3% (Beban pinuh, beban linier)
    THDU <5% (Beban lengkep, beban henteu linier)
    Peraturan Tegangan Kaluaran <5% (Beban 0 ~ 100%)
    Faktor Kakuatan 0,8
    Kapasitas Overload 105 ~ 110%, 101mins; 110 ~ 125%, 1mins; 150%, 10S
    Faktor Crest 3
    Data Umum
    Max. Kekecapan > 95,0%
    Suhu Operasi (° C) –20 ~ 50 (> 50 ° C derating)
    Kalembaban relatif 0 ~ 95% (henteu kondensasi)
    Perlindungan Ingress IP20
    Max. Ketinggian Operasi (m) 6000 (> 3000m derating)
    Paparan LCD + LED
    Metoda cooling Dipaksa hawa tiis dipaksa
    Perlindungan AC&DC ngalangkungan / dina tegangan, AC teuing, AC pondok, langkung suhu, jsb
    EMC EN 61000-4, EN55022 (Kelas B),
    Kasalametan IEC60950
    Diménsi (D * W * H mm) 350 * 700 * 950 555 * 750 * 1200
    Beurat (kg) 75 82 103 181 205 230

    FITUR

    MPPT efisien épisién: Multiple Power Point Trackers (MPPTs) ngaktipkeun kakuatan kaluaran susunan panel surya pikeun ningkatkeun konversi énergi 20% ~ 30%.

    Reliabilitas tinggi: ngadopsi microprocessor canggih pikeun ngahontal "MPPT + SOC" kadali ngecas dioptimalkeun ganda calakan pikeun mastikeun produk janten stabil sareng dipercaya.

    Manajemén ngecas calakan: Ngadopsi modeu ngecas dikombinasikeun arus konstan sareng tegangan konstan pikeun mastikeun ngecas batré sareng umur batre anu épéktip.

    Efisiensi tinggi: Ngadopsi konsumsi kakuatan rendah MOSFET sareng saklar lemes PWM sareng téknologi penyearah sinkron, sacara efektif ningkatkeun épisiénsi operasi sistem.

    Calakan: Mimiti-otomatis ku pangenalan Iluminasi (opsional) - sistem tiasa ngonpigurasikeun otomatis mimitian beban upami sinar panonpoé henteu cekap, sapertos kabut, hujan, wengi jsb

    Perlindungan: Overcharge / overdischarge, short circuit, overload, reverse connection, TVS kilat panyalindungan jsb.

    Adaptasi lingkungan anu kuat.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami